MEDIA

 

När beteendeförändringar och teknikinnovation påverkar medielandskapets logik, då är värdeskapande rådgivning viktigare än någonsin.

 
 

Slå sönder modellen för grupperade kompetenser

Vi vet att avkastningen på din medieinvestering bäst skapas genom integrerat arbete med ett tydligt ledarskap. Ett ledarskap drivet av de mätpunkter som är viktiga för din affär. Det betyder också, mer nu än någonsin, att alla inblandade konsulter – byråer och specialister – arbetar effektivt tillsammans. Vår modell bygger just på detta. Efterfrågar du ett mer friktionsfritt samarbete?


Alla vill bli "mer digitala"

Ja, det är så enkelt det oftast utrycks. Väl svepande, men ändå väldigt träffande. Vi har mycket att säga om det, och än mer att bidra med. Vi älskar faktiskt att hjälpa kunder att hitta ett mer “digitalt” förhållningssätt till mediefrågan. Budgetering och viktning, kanaler och målsättningar utan att riskera det som idag fungerar. Nyckeln är att vara bekväm med förändringstakten. Det är bara en eller två workshops bort.

anthony-rossbach-187693.jpg

Speed.png

Effektiviserade medieinvesteringar i realtid

För att på riktigt dra nytta av teknik och media idag, kan gårdagens rutiner med fördel stryka på foten. Vi hjälper kunder med affärer starkt kopplade till SEO, SEM, individ- och segmentstyrd retargeting och konverteringsoptimering att kontinuerligt optimera sina investeringar genom starkt KPI-drivna processer, smidiga samarbetsformer samt kontrollerade tester. Anar du att tiden är mogen för dig att på allvar se över invanda rutiner?


Snacka media?

Åsa Schmidt talar mer än gärna mer med dig om
medieutmaningar och möjligheter. Tveka inte att höra av dig.

asa.schmidt [at] howcom.se
+46 70 932 18 23