DIGITALISERING

 

Vi lever i en ny logik.
En digital revolution, på samma gång frustrerande svårhanterlig som fantastiskt förlösande. Det är en fråga om perspektiv.

 
 
NotJustTech.png

Digitalisering är mer än en teknikfråga

Det är inte lätt att som bolag med tradition, struktur och processer börja se världen med nya ögon. Unga företag har ofta ett försprång, men det finns sätt att som etablerat varumärke hitta en alternativ logik och praxis. Genom en serie workshops, frågeställningar och metoder hjälper vi organisationer att utforma en framtidsvänlig väg framåt.


Från kanal till kontaktyta

Egna kanaler är ett kapitel i sig. Mer omfattande än vad många vill göra gällande, eftersom det är större än ett område eller funktion. Med erfarenhet av affärsutveckling, tjänsteutveckling och digital strategi stödjer vi organisationer i att se kontaktytor som mer än media och kommunikation. Vad som utgör marknadsföring omdefinieras. Kontaktytor kommunicerar. Det är mer än semantik.

Touch.png

wojtek-witkowski-275.jpg

Digitaliserad annonsering

Behöver du gå från traditionell annonsör till en digital sådan? Annonsformat, distribution och kanaler kräver, eller tillåter, alternativa förhållande till budgetering, kampanj och projekt. Vi stödjer din transformation till en snabbfotad, resultatoptimerande och digital annonsör. Nyckeln är ofta förbättrade processer och samarbeten mellan berörda byråer och konsulter. Här har vi stor erfarenhet.


Blåser digitaliseringens vindar starkt?

Få frågor idag kan diskuteras utan att trampa
in på digitalisering. Thomas Westling diskuterar
gärna detta med dig, oavsett var i processen
du är. Han hör mer än gärna era tankar.

thomas.westling [at] howcom.se
+46 733 92 59 19