ZMARTA TILL HOWCOM

 Fredrik Lundgren Howcom, Mattias Hallgrim Zmarta Group, Axel Fränden Zmarta Group, Martin Andreasson HowCom, Stefan Zetterberg HowCom, Jim Modin Larsson HowCom

Fredrik Lundgren Howcom, Mattias Hallgrim Zmarta Group, Axel Fränden Zmarta Group, Martin Andreasson HowCom, Stefan Zetterberg HowCom, Jim Modin Larsson HowCom

”Vi var nöjda med vår tidigare byrå Tre Kronor Media men det var dags för oss att ta nästa steg i vår resa. HowCom har en modern profil med stort fokus på affären och insiktsdriven kommunikation som vi är övertygande kommer hjälpa oss i vår utveckling. Deras bevisade förmåga att kunna koppla kundinsikter till operativ nytta blir viktig för oss framöver ” säger CMO Mattias Hallgrim på Zmarta Group. 

”Zmarta är ett spännande och datadrivet företag med väldigt ambitiösa framtidsplaner i en tuff kategori. Vi har fått ett mycket positivt intryck av företaget och ser fram emot att bidra till dess fortsätta snabba utveckling.” säger Fredrik Lundgren Business Director på HowCom.

Zmarta Group, där bl.a. varumärkena Zmarta, Freedom Finance och Centum ingår, är en ledande aktör för konsumenttjänster inom bank och försäkring i Norden. Utöver HowCom jobbar Zmarta Group även med reklambyrån Tillsammans, den digitala performancebyrån Precis Digital och PR-byrån Burson-Marsteller.