Join us!

Bli vår nya Office Manager!

 
giphy.gif
 

Vi är två byråer som delar kontor, HowCom som jobbar inom media/kommunikation och Masscreation som jobbar med reklam. Vi sitter i centralt belägna lokaler och behöver stärka upp med denna nyckelperson.

Arbetsuppgifter

Du kommer att ha en viktig roll med oss och våra möten med kunder och samarbetspartners. Rollen är varierande där du ena stunden planerar för en kundaktivitet för att i nästa stund byta en glödlampa. Du ansvarar för att svara i telefon och utföra administrativa uppgifter. Du får en spännande och omväxlande roll, i en fartfylld och kreativ miljö.

Arbetstid

Mån-fre 08-17

Önskade kvalifikationer

Du är serviceminded, positiv och lösningsorienterat. Du måste kunna utrycka dig väl på svenska i tal och skrift samt ha goda kunskaper i engelska. Är du dessutom intresserad av media och kommunikation finns goda chanser att utvecklas i rollen.

Nästa steg

Är du intresserad? 

Kontakta Åsa Schmidt (Vice VD HowCom) eller Patrik Rustman (VD Masscreation) så tar vi en kaffe och snackar vidare!

Åsa nås på asa.schmidt@howcom.se eller 0709-321823

Patrik nås på patrik@masscreation.se eller 0707-705677