HowCom vinner 2:a pris i Årets Byrå

Åretsbyrå.jpg

Det är med stolthet vi återigen kan titulera oss som en av Sveriges bästa mediebyråer. Den näst bästa för att vara mer exakt då vi i samband med Årets Byrå 2019, anordnad av Regi och Resumé, återigen blev framröstade till en andraplats i kategorin Årets Mediebyrå.

Det råder inte brist på duktiga byråer och skarpa hjärnor inom mediebranschen, så det är verkligen hedrande att bli uppmärksammad av branschkollegor. Men det som gör priset extra betydelsefullt för oss är det faktum att det är ni, våra fantastiska kunder, som röstat fram oss genom era omdömen.

När vi startade HowCom gjorde vi det med en ambition och tro på att det finns andra och bättre sätt att bedriva mediebyrå på än vad som innefattas i den traditionella affärsmodellen. Vår absoluta övertygelse har ända sedan starten varit att transparens måste genomsyra allt vi gör, något som inte alltid varit en självklarhet i en bransch som länge präglats av provisioner och komplicerade ersättningsmodeller. Transparens är en förutsättning för objektiva medierekommendationer, som tillsammans med vårt insiktsbaserade förhållningssätt till varumärkesutveckling faktiskt gör oss rätt unika. När man sedan toppar det med fantastiskt drivna och kompetenta medarbetare så tycker inte vi att det är så konstigt att vi utnämns till en av Sveriges allra bästa mediebyråer.

När vi summerar 2018 kan vi konstatera att det har varit ett fantastiskt år på många sätt. Vi har växt så det knakar och har under året inlett samarbeten med flera nya spännande kunder. Vår resa har också lett till att kontoret nu fyllts på med nya ansikten, i form av kollegorna Amanda, Ida, Anton, Katarina, Magdalena och Rubie.

När vi nu kommit in en bit på 2019 kan vi även konstatera att året har börjat med en rivstart och mycket tyder på att det här året blir ännu bättre, kanske till och med det bästa i HowCom’s historia.

Vi vill avsluta med att säga, tack! Tack till alla fantastiska kunder, medarbetare, branschkollegor & konkurrenter som sporrar oss till att bli ännu bättre och alla ni andra som varit en del av vår resa. Vi är ännu bara i början…